Nga Arkivi Qendror Shteteror i Filmit - AQSHF

  Shqiperia 1945

 Kongresi i II-te i Bashkimit te Rinise Antifashiste Shqiptare 1946

Vizita e Enver Hoxhës dhe Koçi Xoxës në Bashkimin Sovjetik 1947

  Manifestimi i 1 Majit në Shqiperi 1947

  Komandanti viziton Shqiperine e mesme dhe te jugut 1947

  Shqiperia e re 1948

  Kongresi i - l - i PKSh-së 1948

 Vizita e delegacionit qeveritar shqiptar ne Bullgari 1948

 Vizita e Delegacionit Qeveritar  Shqiptar në Moskë 1949

 Betimi i popullit shqiptar para Stalinit te madh 1953

  Nga punimet e kongresit te XX te PK te BS 1956

  Mik ne Berlin 1957

 Vizita e Nikita Hrushqovit në Shqipëri 28 maj 1959 (pjesa e parë)

  Vizita e Nikita Hrushqovit në Shqipëri  1959 (pjesa e dytë)

  Vizita e Nikita Hrushqovit në Shqipëri  1959 (pjesa e tretë)

  Vizita e Nikita Hrushqovit në Shqipëri  1959 (pjesa e katërt)

  Vizita e Nikita Hrushqovit në Shqipëri 1959 (pjesa e pestë)

 Todor Zhivkov: Mik i popullit tone - 1959

  Djali nga Korea - 1963

  Manifestim i zjarrte miqesie me Kinën- 1964

   1 Maj 1967

  Gjergj Kastriot Skenderbeu 1967

  1 maj 1971

  30 vjet PPSH, Kongresi VI i PPSh 1971

  Bekim Fehmiu ne Shqiperi  1972

  Kremtimet per 100-vjetorin e Lidhjes shqiptare te Prizrenit 1978

  Lidhja Shqiptare e Prizrenit  - 1981

  Dhimbje e thelle, betim i madh - 1985

  Shembja e idhujve 1990

   Mireseerdhet zoti Bejker 1991

  Tirana '96 - 1996

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Datenschutzerklärung
Kostenlose Webseite von Beepworld
 
Verantwortlich für den Inhalt dieser Seite ist ausschließlich der
Autor dieser Homepage, kontaktierbar über dieses Formular!